Om mig

Jag heter Stefan Holm och cyklar mestadels randonnuerlopp och det är sträckorna 20, 30, 40 och 60 mil i första hand, målet är för tillfället Paris-Brest-Paris där man måste ha gjort dessa ”Brevets” samma år som tävlingen går av stapeln, men troligtvis så kommer det att vara fler som vill än som kan få köra PBP 2011 så då räknas även dessa ”Brevets” in från i år och dom som klarat flest mil får åka.

Men lyckligtvis så är jag nu förkvalificerad med en ranking på ca 80 av de ca 115 som kommer att få ställa upp i PBP 2011 då jag cycklat mycket under 2010, men jag måste fortfarande klara av 20, 30 ,40 och 60 mil för att få den förturen, har för tillfället betat av 20 och 30 mil och det kändes tungt men det börjar kännas roligt och ett litet sug så det ska nog reda ut sig.

Under breveter kommer endast blogginlägg att göras efter bästa förmåga, man har så mycket annat som ska göras under dom relativt korta stoppen vid stämplingar, men jag försöker att få iväg ett foto och någon rad text.

Har för närvarande 2 st racercyklar, en DeRosa Team (aluminiumram) som jag har haft sedan 2003 (kört 20 och 30 mils brevets med den i år) och en Carrera Estremo (kolfiberram som troligtvis träder in vid 40 mil i år) från hösten 2009. Den senare cykeln fick även vara med i adressen till bloggen.

För att komma i kontakt med mig så skicka ett mail till stefan.holm.mail@gmail.com så får jag se om jag slår på komentarer etc om ett tag.

Bilden uppe på sidan är från Mallorca, väldigt fint ställe att cykla på, rekomenderas!

/Stefan

Annonser