Skrivet av: Stefan | sön 19 juni, 2011, 14:48

Bröt lite innan Linköping

Det blev alldeles för blött och kallt för min del, låg precis på gränsen på slutet om vad som skulle vara en tillåten tid och den pressen skulle vara svår att uppehålla på dom etapperna som var kvar vilka är lite utöver det vanliga enligt mig. Åsa och Henrik kom cyklande i horisonten och stannade till vid busskuren där jag hade gett upp och tog tillfälligt skydd, dom verkade vid gott humör trots vädret. Tänkte att jag skulle ta rygg på dom (cyklar tandem) men det var bara att släppa och näst intill plåga sig till Linköping som var ca 2 mil bort, extra kallt och jobbigt när man väl gett upp.

Efter att ha blivit hämtad i Linköping av föräldrarna så ser jag fram emot att sova lite grann, det blev bara en timmes sömn under breveten.

Och sov som vanligt okontrollerat i bilen och väl hemma så var det inga problem att somna, vaknade 01.05 i samma ställning jag lagt mig för 6 timmar tidigare.

Det var allt för i år när det gäller brevets för min del och så önskar jag alla som ska till Frankrike och cykla PBP lycka till, kommer att följa det på nätet och jag får satsa på 2015 istället…

Annonser

Kategorier