Skrivet av: Stefan | lör 14 maj, 2011, 23:52

Stämpling Uppsala

Riktigt kallt och blåsigt, mackarna hade stängt så jag sitter just nu på My Way och dricker varm choklad och försöker tina kroppen, nästa Täby…

Satt och laddade för att stiga ut från den relativa värmen i en och en halv timme och det var precis så obehagligt ute som jag föreställt mig när jag satt inne på My Way, kylan grep tag i mig direkt men lärde mig att ha ett lagom tempo där det inte gick för fort så man blev kall av vinden men tillräckligt varm av ansträngning för att hålla värmen.

Fick testa den nya lampan utförligt i krokarna runt Arlanda, bäcksvart och inte ett ljus någonstans, väldigt nöjd med den, sken nog upp 100 meter framför och starkt 15 meter, fick rikta ner den lite när man fick möte, men det var inte så ofta just där och vid den tidpunkten.

Fåglarna började kvittra redan 02.00, så redan då började det ljusna, väldigt nära att köra på en grävling som kom springande över vägen i mörkret, då började jag fundera på älg, gäller samma sak med cykel som med bil, att man ska sikta på bakdelen?
Bitvis riktigt tungt och när det var som mörkast så var det svårt att hålla sig vaken.

Inga bilder från Uppsala och framåt, hade mina tankar på annat.

Solnedgång och på väg till Uppsala, visade sig att jag cyklat någon kilometer för långt när jag tagit den här bilden, så här var det bara att vända.

Fick stanna många gånger under vägen till Uppsala för att kolla vägvalen då det var många småvägar mellan bondgårdarna.

Annonser

Kategorier