Skrivet av: Stefan | lör 21 augusti, 2010, 15:30

Grisslehamn

Det var en gråmulen morgon, lite blött på asfalten efter något regn tidigt på morgonen men efter att tolkat 3-4 vädertjänster så tyckte jag att det var okej att dra iväg till Grisslehamn.
Åkte iväg i lagom tid för att komma till Cykloteket vid Norra Station och fylla på förrådet med innerslangar som har bytts ut friskt på sistånne, hade dessförinnan väntat på segelbåtar som skulle passera under Liljeholmsbron där dagens bilder är ifrån.
Annars så hade jag inga större förväntningar tidsmässigt på turen idag då det hade känts ganska segt under gårdagens tur, men det visade sig halvvägs vid Roslagsstoppet där jag brukar fika att jag låg ganska jämt med bästa tiden.
Så jag tog i ganska bra till Edsbro där jag inte kunde motstå en glass och en bensträckare, satte på mig lurarna så jag skulle få löpande rapporter från Cyclometer och nu låg jag före ca 2 minuter som sedan ökades på hela vägen till Grisslehamn.
Tror att det till slut blev runt 13 minuter snabbare trots broöppning och shopping, men det var nog mycket tack vare vädret fast man gärna vill tro att man blivit bättre, kanske en kombination?

Route: Grisslehamn via Rimbo
Activity: Cycle
Google Maps URL:

Shortened Google Maps URL:http://j.mp/992cPH
Started: 21 aug 2010 09:18:08
Ride Time: 6:02:32
Stopped Time: 0:03
Distance: 145,50 km
Average: 24,08 km/h
Fastest Speed: 72,13 km/h
Climb: 654 meters
Calories: 5507
Official Route: No

http://www.cyclemeter.com

Annonser

Kategorier